Tietoja sivustosta

On tässä tietämistä oli alunperin sarja tietotekniikan perusteita käsitteleviä juttuja, jotka oli kirjoitettu Kotkan kaupunginkirjastossa pidetyn luentosarjan perusmateriaaliksi keväällä 2016.

Blogi siirtyy sukututkimuksen tietotekniikan kautta sukututkimuksen ja historian aiheita käsitteleväksi. Muutoksen jälkeen blogin luonne ja ”kotipaikka” pysyvät periaatteessa ennallaan, tapahtumat ovat Kotkan pääkirjastossa ja kohderyhmäksi tulevat kaikki sukututkimuksesta kiinnostuneet mutta ennen kaikkea Kymenlaakson sukututkimusseuran jäsenet.

Kirjoittaja Kari Myllys (Klemetti) on sukututkimuksen harrastaja, joka on erikoistunut historiaan ja tiedon hakuun, käsittelyyn ja levittämiseen.

 

Mainokset

1 thought on “Tietoja sivustosta”

  1. Olen tutkinut omia kymenlaaksossa olevia sukujuuriani, niin pitkälle kuin se kirkonkirjojen perusteella on ollut mahdollista. Sukujen kaukaisemmat yhteydet kuitenkin kiinnostavat, joten ole teettänyt itsestäni DNA-testejä. Pettymyksekseni sukulaisia muutaman sadan vuoden takaa ei liioin löydy, koska kymenlaaksolaisten sukujen jäsenet eivät ole monilukuisesti testeihin osallistuneet.
    Esitänkin nyt toivomuksen, että Kymenlaakson sukututkimusseura kannustaisi sukuseurojen jäseniä tilaamaan DNA-testejä esim. osoitteesta: https://www.familytreedna.com/groups/finland/about. Kenties muutaman vuoden kuluttua tietoa olisi kertynyt jo niin paljon, että tunnistaisimme yhteiset esi-isämme vaikkapa 1300-luvulta lähtien.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s