Kymenlaakson Sukututkimusseura

Kymenlaakson sukututkimusseuran tarkoituksena on edistää sukutieteellistä ja kotiseutuhistoriallista tutkimusta lähinnä Kymenlaaksossa asuvien henkilöiden piirissä sekä levittää tutkimustulosten tuntemusta. Seura toteuttaa päämääriään järjestämällä esitelmätilaisuuksia ja retkiä sekä julkaisemalla mm. suku- ja tutkijaluetteloita sekä vuosikirjaa.

Seura on perustettu vuonna 1993. Mukana toiminnassa on sekä kokeneita sukututkijoita että aloittelijoita Kymenlaaksosta ja myös muualta. Seuran jäsen saa jäsenmaksullaan vuosikirjan, oikeuden osallistua jäsentilaisuuksiin, käyttää Kotkan kirjastossa seuran tutkimushuonetta ja sen laitteita ja osallistua retkille.

Kokoonnumme kerran kuukaudessa Kotkan pääkirjastossa. Kokouksista ja tilaisuuksista ilmoitetaan sähköpostitse jäsenistölle sekä seuran kotisivuilla. Joukkoomme kuuluvien ihmisten tutkimusalue voi kattaa Kymenlaakson lisäksi muutakin Suomea. Jäsentapaamisten lisäksi seura järjestää sukututkimukseen ja paikallishistoriaan liittyvää koulutusta. Jäsentapaamisten ja koulutustapahtumien lisäksi seuralla on Facebookissa suljettu keskusteluryhmä jäsenille.

Ehdota  luennoitsijaa tai jäsentilaisuuden aihetta. Kerro uudesta sukukirjasta! Tarvitsetko apua tutkimuksessasi? Klikkaa tästä.

Seura kuuluu jäsenenä Suomen Sukututkimusseuraan ja se on julkaissut toiminnastaan ja jäsentensä tutkimuksista koottua vuosikirjaa Ibidem vuodesta 1997. Vanhoja vuosikirjoja voi ostaa 1 euro/kpl + postikulut. Kysy rahastonhoitajalta Anja Hyvönen puhelin 045-1633144 anjahyvonen at hotmail.fi

Liity jäseneksi. Vuosimaksumme on vain 15 euroa. Kerro liittymislomakkeessa myös lyhyesti mikä on tutkimusalasi, paikkakunnat ja niihin liittyvät suvut.  Liittyneenä näet muiden jäsenten vastaavia tietoja Facebook-ryhmässä ja seuran vuosikirjassa. Liittymislomake

Säännöt     Yhteydet 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s